Хафсанур Санджактутан, която прелъсти Буура Гюлсой и стана причина за развода му, оплете в мрежите си друг известен актьор. Сега изкусителната красавица вкара в леглото си Керем Бурсин, но въпреки че връзката им е от няколко месеца, двамата все още крият отношенията си от широката общественост.

Турските таблоиди припомнят, че фаталната госпожица се залюби с екранния Гюней от „Север Юг“ на снимките на сериала „Между нас и света“. Малко по-късно съпругата на Гюлсой – Нилюфер, надуши изневярата и подаде молба за развод. Това обаче не удължи връзката на Хафсанур и Гюлсой.

Миналата година пък популярните млади артисти Дениз Джан Акташ и 22-годишната тогава Хафсанур станаха поредната звездна двойка, чиято любов се зароди на снимачната площадка, но не издържа теста на времето. Двамата прекратиха тригодишната си връзка, започнала по време на съвместното им партньорство в драматичния сериал „Любовта разплаква“ (2019 г.).

Мъжемелачката Хафсанур оплете поредната жертва в мрежите си

Настоящият любим на Хафсанур е популярен у нас от сапунките „Сърцето на града“ и „Почукай на вратата ми“. В миналото негово гадже беше великолепната Ханде Ерчел, а бивша годеница му е друга фатална красавица – Серенай Саръкая, една истинска дива в турските сериали.

Източник: „Уикенд“