Нашенската и много обичана Бони Тейлър отново е сама. Да, разбира се, че говорим за Тони Димитрова, на която още преди години сложиха този прякор. Слънчева и сговорчива, Тони обаче няма късмет с мъжете, защото все попада на неподходящи.

Днес певицата има юбилей и навърши 60 лета. За жалост обаче ще трябва да ги отпразнува без любима половинка. Знаем, че откакто се раздели с доста по-младия от нея Иван Ченов, Тони упорито крие връзките си и не иска да се повтаря преживяното.

Тогава двамата бяха често по медиите, целуваха се и се гушкаха, докато изведнъж той не я заряза и не хукна по чуждо. Димитрова успя да го преживее, а след това упорито се заговори, че се е влюбила в доктор Мирослав Обрейков, който е хирург от родния й Бургас.

Макар самата Тони неведнъж да отричаше да има връзка с въпросния лекар, очевидци и нейни познати твърдяха, че го крие нарочно. "Да, те не живееха заедно, а всеки в дома си, но бяха двойка. Истината е, че се чу, че наскоро са скъсали, но коя е причината, не знаем. Вече се питаме това в България мъже ли са, лекета ли са...", коментират възмутени източниците.