Само дни след публикацията в предишния брой на седмичника „Уикенд“, „цъфнаха“ още измамени хора от съпруга на Славена Вътова. Изданието осветли схемата на Юлиян Цолов, ощетил свой съдружник с над 650 хил. лева и завлякъл други бизнесмени. Прокуратурата вече работи по данните за злоупотребите на финансовия хищник.

За новите случаи на двама бизнесмени се знае, че са ужилени със сравнително нищожни суми – единия с 23 хил. лева, а другия с 18 бона. Жертвите превели парите с обещанието Цолов да им направи сайтове. Обещанието обаче виснало нереализирано, след което Юлиян станал неоткриваем, като сменил и номера на мобилния си телефон.

Освен сблъсъка с правораздавателните органи, Юлиян Цолов преживя и друг удар в личен план. Жълтите издания писаха през лятото, че Славена Вътова се изнесла от семейното гнездо и заживяла с младия напорист политолог Слави Василев. Аферата обаче се изчерпала преждевременно и миската се върнала при мъжа си в името на двете им деца.

33-годишната красавица досега не е коментирала нито бизнеса на мъжа си, нито неговите дългове. За семейството се знае само, че живее във видимо охолство. А че има хладина в отношенията на двамата партньори, е видно на всички, които са ги засичали в публичното пространство.

Източник: „Уикенд“