Над десет години са заедно Гала и Стефан Николов, а мнозина и до момента се чудят защо?! Защо водещата, която е по-богатата, известната и комуникативната в двойката продължава да търпи и да хрантути мързеливия си мъж.

Стефчо не блести с абсолютно нищо - нито с ум, нито с амбиция, нито с пробивност, идеи или пари - нищо. Да, той е с доста години по-млад от Гала и май с това се изчерпват "плюсовете" му, ако това изобщо може да се нарече плюс - явно за Гала е такъв.

Може би е кармично, но е факт, че блондинката става все по-луда по Николов, който отдавна е осъзнал това, защото е хитър. Тези дни се пусна слухът, че двамата най-сетне са се разделили и Гала го е натирила, заради мързела му и склонността за флиртове с фусти.

Е, не само не са се разделили, но и Николов изнаглял дотам, че се наперил пред няколко авери. Той им подхвърлил на висок тон, че Гала е влюбена в него като пубертет и е убеден, че му е вързана в кърпа за цял живот (или поне докато той не реши нещо друго).

"Толкова е луда по мен, че и на калъп да ме види, пак няма да ме остави. Гаранция! Какви раздели, какви пет кинта?! Тази жена ме гледа с влажен поглед на кошута", смеел се нахалният Стефан.