Мъжът на Антония Петрова дебелее ударно откакто се ожени

Съпругът на Антония Петрова - Ивайло Батинков, е отпуснал шкембе и половина. На последните им снимки, които блондинката сподели от почивката им в Гърция, добре се вижда, че бизнесменът обича да си похапва и хич не се ограничава. Той е налял доста най-вече в областта на корема, но пък жена му си го харесвала и по-закръглен.

Ударно дебелеене

Преди да се ожени за Петрова, Батинков бе поне със 7-8 кила по-слаб. След сватбата той започна да дебелее ударно и сега съвсем се е ошишкал. Изглежда, че бизнесменът се е отдал на вкусната храна и удоволствията в живота и хич не му се занимава с диети, режими и спорт.

Упреци

От друга страна, половинката му Антония често се хвали как бързо си е върнала стройната фигура след раждането на сина им Благовест. Тя дори упреква всички майки, които не са успели го направят. "Много моля всички дебели философки, които обясняват наднорменото си тегло с това, че някога са родили, да не изказват мнение под перфектните ми снимки с безупречен външен вид, стил и вкус", изказва се Петрова. "А наднорменото тегло на мъжа ти как обясняваш?", нападат на свой ред обидени от устатата Тоца.

Първи брак

Говори се, че блондинката от Перник е била доста нещастна в първия си брак с Александър Бередин, въпреки скъпите подаръци, диамантите и екзотичните екскурзии до далечни острови.

Комплекси

Според клюките руснака редовно малтретирал Антония психически, случвало се дори да й посяга, макар че тя отрича. Запознати твърдя, че бившата миска била толкова стресирана от живота си с Бередин, че развила комплекси и сега гледала всячески да демонстрира щастието си с Батинков. Петрова не пропуска възможност да изтъкне, че настоящият й мъж е "най-добрият, най-умният и най-старателният", че семейството й е за пример, че синът им Благовест се развива по-бързо от връстниците си.

Гений

Това, разбира се, е силно преувеличено, тъй като детето показва съвсем средностатистически умения за годините си и в никакъв случай не се отличава като гений, както се опитва да го изкара майка му, писа "Уикенд". [caption id="attachment_674061" align="aligncenter" width="294"]Мъжът на Антония Петрова дебелее ударно откакто се ожени сн. Инстаграм Мъжът на Антония Петрова дебелее ударно откакто се ожени сн. Инстаграм[/caption] Откакто даде живот на момченцето, Антония e станала от онези амбициозни родителки, които тикат наследниците си да бъдат първи във всичко, без да се съобразяват с реалните им възможности. "Синът ми е най-усмихнатото, будно, активно, любознателно и комуникативно дете!", хвали се блондинката, предават от hotarena.net.