В далечната 1995 г. в холивудските среди избухва скандал, след като на бял свят се появи домашна видеокасета с креватните изпълнения на Памела Андерсън и тогавашния й съпруг рокмузиканта Томи Лий. Този скандал тогава съсипва брака им, а повод сега отново да се говори за него е документалния филм за знаменитата спасителка, както и биографичната й книга.

За всичките 28 години светът подозираше, че самата Памела Андерсън е пуснала касетата на пазара, за да си вдигне акциите на пазара. Случаят обаче е много по-прозаичен. Недоволен от заплащането майстор, който ремонтирал вилата на Томи и Пам в Малибу, успява да задигне касетата от сейфа им. Предлага я на дребен продуцент на филми за възрастни, който напуска Щатите и в Германия успява да пусне видео изпълненията с горещи сцена, което му докарва много пари. За случая разказва дъщерята на евтиния продуцент, който е покойник от 2006 г.

Мазен дебелак задигнал касетата с лудориите на Памела Андерсън

Историята разкрива самата дъщеря на продуцента Милтън Ингли – Хелън, която не наследила и пукнат цент от парите му. Гнусният дебелак изхарчил всичко за дрога и компаньонки, което му докарало масивен инфаркт през 2006 г.

Сега Памела Андерсън може да твърди, че не е непорочна, но пък е невинна в скандала с разпространието на видеокасетата.

Източник: „Уикенд“