Тя каза най-голямото "Сбогом", което можеше да избере. Певицата и актриса Майли Сайръс се сбогува с детството и младостта си, а за да го направи избра церемонията на наградите "Грами" . На последното събитие 31-годишната певица се появи с тоалети и прическа по-подходящи за възрастта й, от всяка нейна предишна визия. 


"Майли порасна. И всичко в нея крещи "Аз съм възрастна. Приключих с детските приумици и изблици на непокорство. Готова съм да живея истински живота си", коментират светски анализатори. Много от тях смятат, че актрисата най-накрая е решила да живее пълноценно и е сложила край на предишните си опити да избяга  от зрелостта.

 

"Последните няколко години Майли преживя наистина много. Трябваше да се справи с изневерите на Лиъм, зависимостта му от алкохола и хапчетата, както и от осъзнаването, че бракът им е токсичен не само за него, но и за нея. Също така трябваше да се отърси  от постоянното залитане към образа на Лолила - от песните, през стила, който избираше, до поведението си - тя се държеше като дете, което не иска да порасне. Тийнейджърка, която не желае да бъде сериозна. С появата си  на наградите "Грами", Майли каза "сбогом" на невинността. И реши да покаже, че вече е възрастна", разкриват нейни приятели.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

По всичко изглежда, че певицата наистина е помъдряла. И това личи не само от музиката, която прави, а и от стилът й. Начинът й на живот също претърпя промяна - след серия от бурни експерименти и опити да реши дали предпочита мъже или жени, Майли изглежда готова да улегне и сякаш наистина е открила сродната си душа - музикантът  Макс Морандо. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)