Тиш Сайръс разказва за решението си да започне да пуши марихуана на 42 години.

53-годишната майка на Майли Сайръс разкри в сряда, че след травматично преживяване е решила да започне да пуши.

"Бях толкова против. Никога през живота си не съм пушила, докато не станах на 42 години", каза тя в предаването Daily Pop на E!, докато промотираше подкаста си с дъщеря си Бранди Сайръс Sorry We're Stoned на Audio Up Media и HopeTown Entertainment.

"Но бях на турне с Майли и тя беше тръгнала - пътувахме от Хюстън до Ню Орлиънс - а аз останах, за да се срещна с приятели, и по пътя към Ню Орлиънс автобусът ни се запали."

Тя разказва, че автобусът е изгорял "в рамките на три минути", докато тя и дъщеря ѝ Ноа Сайръс, на 21 г., са се спасили. "Бях се върнала да си легна и изведнъж чух този огромен шум, за който си помислих, че може да е изстрел", каза тя. "Това беше спукване на гумата на автобуса".

След като шофьорът спрял, той я уведомил, че автобусът се е запалил. Тиш се впуска в действие, за да изведе Ноа и мениджъра на турнето, точно навреме, за да види как превозното средство изгаря до основи.

"Някой ми даде Ambien, който мразех", обяснява тя за последвалите безсънни нощи. "Така всъщност започнах да пуша. Майли каза: "Мамо, защо вкарваш в тялото си химикал, от който се чувстваш толкова зле на следващия ден?".

Тиш каза, че марихуаната "наистина помага" за съня ѝ, докато разказваше за рутината си с канабис: "Не го правя сутрин". Междувременно 33-годишната Бранди призна: "Така че тя е на нея, а аз не, което е най-забавното".

"Честно казано, шокирана съм от това, че тя е толкова открита за всичко това", казва най-голямото дете на Сайръс. "Защото за нас, за семейството, ние сме около нея през цялото време, когато тя пуши, и тя е толкова страхотна. И си казваме: "Хората трябва да видят това. Това е твърде хубаво. Така че просто съм толкова горда с нея, че най-накрая си го призна, отвори се и е толкова готина в това отношение."

И въпреки че 28-годишната Майли е известна с това, че в миналото е участвала, Тиш отбелязва: "Забавното е, че Майли вече изобщо не участва. Тя е напълно трезва. Тя не пуши, нищо."

Източник: people.com