Фолк певицата Мария гостува на майка си Йорданка в Стара Загора, заедно с мъжа й Мирослав. 

Към снимката, на която майка й Йорданка се е увесила на врата на Мирослав, Мария е написала „На гости на мами. Обичам ви!“.
Очевидно мъжът й също се е забавлявал, предвид факта, че се е ухилил до ушите и чак примижава от кеф.

Кадърът веднага предизвика вълна от коментари, отнасящи се най-вече до щедростта на Мирослав. Мнозина се запитаха дали тъщата не прави опити да спечели благоразположението му. Както се знае мълвата носи, че открай време Йорданка живее нашироко покрай щерка си и наравно с нея си позволява скъпи почивки и луксозни стоки.

Предвид факта, че не е забогатяла в последните години се предполага, че успява винаги да е в крак с модата, тъй като доизносва маркови дрехи, обувки и чанти, преотстъпени й от дъщеря й. 
Певицата е глезила майка си неведнъж и с луксозни почивки. Йорданка многократно е пътешествала с щерка си и зетя.

Преди Мирослав, Мария бе омъжена за Димитър Андонов, от когото е дъщеря й Марая, а след това и за Христиан Гущеров, който към днешна дата е женен за плеймейтката Светлана Гущерова. 
Преди да се омъжи и да стане майка, сестрата на Мария – Ирена също често се присъединяваше към пътуванията им. 

Прави впечатление обаче, че откакто е с Мирослав, майка й рядко намазва луксозни почивки, заедно с тях. Тази година те пътуваха няколко пъти, но бяха сами или придружавани от децата от предишните им връзки. 

При все, че Йорданка вече не е първа младост, продължава да впечатлява с визия. Дори и да не пътува вече толкова често с дъщеря си, са заедно на почти всички празници. 
Източник: Уикенд 
 

Майката на Мария налази зетя (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Майката на Мария налази зетя (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

Майката на Мария налази зетя (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3

Майката на Мария налази зетя (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 4