Майката на Мара Отварачката – Йорданка Иванова, по-известна като леля Данче, сложи всички в малкия си джоб с новото гадже, което забърса.

За никого не е тайна, че майката на миньончето по нищо не отстъпва на по-младата си дъщеря. Освен, че следва стриктно модните тенденции и се носи като излязла от модно списание, тя полага сериозни грижи и за външния си вид. Не може да се отрече, че изглежда значително по-млада от възрастта си.

Леля Данче, както всички я наричат на галено се отличава със завидния си вкус към богати мъже, които на всичкото отгоре трябва да са и значително по-млади от нея. И тя като много други свои наборки, си пада по млади лъвчета. 

Мнозина подхвърлят, че сега вече нямат никакво съмнение откъде Мария е наследила вкуса към богати и чаровни мъже.
Прави впечатление, че Йорданка не се задържа дълго време с един мъж, което означава, че е далеч от притесненията, че няма да може да забие поредното младо лъвче. Нещо повече – тя дори ги сменя като носни кърпички. 

Съседките й споделят, че са изумени от скоростта, с която леля Данче сменя завоеванията си, които както стана ясно не само са по-млади от нея, а и доста заможни.
Към днешна дата тя отново лети на крилете на любовта, и то с младо гадже.
Източник: zajenata.bg
 

Майката на Мара Отварачката удари всички в земята с новото си гадже (ФОТО)

Майката на Мара Отварачката удари всички в земята с новото си гадже (ФОТО) - Снимка 2

Майката на Мара Отварачката удари всички в земята с новото си гадже (ФОТО) - Снимка 3