Железния към феновете си: Чувствам се страхотно

След като преди няколко месеца се появиха кадри, на които бившият шампион в тежка категория по бокс Майк Тайсън лекува стари спортни травми, тези дни той зарадва феновете с отличното си здравословно състояние. В петък следобед Железния ги приветства на голямо международно изложение за тютюневи изделия в Дортмунд, Германия като демонстрира топ форма и позитивно настроение. Известният от близкото минало като “The King of the ring” (Кралят на ринга), се превърна в голямата сензация на експозицията, като застана пред българския щанд на изложението и прекара почти цял ден в снимки и селфита с многобройните си фенове.

„Чувствам се страхотно в момента“, обяви пред Newmax TV. „Всички в дома ми сме благословени с това, което имаме и сме много доволни“, допълни шампионът.

Преди седмица Железният Майк беше засечен да купонясва по улиците на Чикаго с друга американска легенда на бойните спортове – професионалния кечист Рик Флеър (Светкавицата). През последните месеци Майк Тайсън посещава големи изложения и международни конференции в САЩ и по Света, за да популяризира своя нова продуктова линия, свързана с тютюневата индустрия. През тези пътувания не пропуска възможността да посети боксови мачове и спаринги на изгряващи звезди и да им даде по някой ценен съвет за бъдещето. В професионалните среди често наричат Кралят на ринга боксовия мъдрец.