В автобиографията си, претенциозно озаглавена „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“, Матю Пери вдига завесата за миналото си и разкрива абсурдите, с които се е сблъсквал в живота. Актьорът в тв интервю разкри, че известността, едва ли не, го е разочаровала. Пери обаче е благодарен на колегите си, че са го поддържали на ниво.

„Страхотно е да играеш с истински професионалисти. Не можеш да се наливаш цяла нощ с алкохол и да зобиш дрога и на другия ден да си на снимачната площадка, където те очакват колегите си. Сключих договор със себе си – по време на снимките – никакъв алкохол или пък наркотици“ – споделя Матю Пери.

Матю Пери едва не пукнал от дрога

Актьорът разказва, че снимачният процес му е помогнал в битката с алкохола и дрогата. В даден момент той дори щял да загуби живота си заради наркотиците.

„Щях да пукна от дрога“ – признава Матю Пери. След прекомерна употреба на кокаин той бил приет в болница с перфорирано черво. Бил на командно дишане, а лекарите му давали шанс 1:50. Здравият му организъм тогава устоял и все пак Пери се изправил на крака, но научил още един житейски урок. 53-годишният сега актьор обаче признава, че само чудото го е спасило.

Източник: „Уикенд“