Маша Шарапова цени много Гришо

Красивата рускиня Маша Шарапова (Мария Шарапова) извади на показ пикантни тайни за сънародника ни Григор Димитров.

Тенисистката очаква с нетърпение да стартира новия сезон на турнира в Бризбън, в който ще участва. Надпреварата е предвидена за периода 4-11 януари 2015 г. на кортовете в Queensland Tennis Centre. На този турнир разбира се ще видим и сънародника ни Григор Димитров. Маша Шарапова разкри, че обича атмосферата, която се създава на турнира, още повече че в Австралия по това време е лято и е много приятно човек да се разхожда или пък да седне в някое кафене.

[caption id="attachment_430956" align="alignright" width="300"]Маша Шарапова цени много Гришо Маша Шарапова цени много Гришо[/caption]

Рускинята признава, че е изключително щастлива от това, че Гришо разбира как се чувства заради множеството й ангажименти и непрестанното пътуване, което е част от живота й. Тя обаче е категорична, че най-важното във връзка като тяхната е това да успееш да съхраниш част от собственото си пространство, тъй като животът на известните личности е изложен на непрестанен показ. Маша Шарапова подчерта, че изпитва огромно уважение към Гришо и й е изключително приятно да е с него ежедневно, без да мислят за това, което правят като професионалисти и да имат различни интереси. Тенисистката посочва, че е щастлива с Гришо и добавя, че ако си щастлив и даден човек ти носи щастие, трябва да го цениш и то колкото е възможно повече.

Половинката на Маша – сънародникът ни Григор Димитров е щастлив от факта, че ще участва за трети път на турнира в Бризбън, тъй като именно на него е осъществил един от първите си големи пробиви през 2013 година, достигайки до финала. Той също като Маша харесва града по това време на годината с всички празнуващи хора и фойерверки. Григор Димитров определя турнира като страхотен старт на сезона. В заключение той посочва, че харесва тази надпревара и мечтае да спечели титлата един ден, подчертавайки, че това може да стане още през 2015 година, пише pik.bg.