Трето дете е родила наскоро Мартина на Слави, както още наричат бившата танцьорка Мартина Огнянова. И третото е момченце (живо и здраво да е), както и другите две, а таткото отново е боксьорът Коко Колев. С връзката си с него, Мартина показа, че любовта (ако е истинска) е по-силна от парите.

Доказателството за това е мизерията, в която живеят петимата и то забутани в неугледна къща в старозагорско село. Знаем, че Мартина имаше апартамент в София, който Дългия й бе подарил, но не си го взе обратно. Именно този апартамент преди време продадоха двамата с Коко, като решиха да се преместят на село, за за живеят по-спокойно и евтино.

Разходите покрай децата обаче са огромни, а двамата не печелят достатъчно, за да ги покриват. Мартина дава курсове и съвети като лайфкоуч, което обаче не е толкова доходоносно, освен ако не си светило като Наталия Кобилкина. А Коко още се бие, но и при него финансите са "тънки".

Именно това е причината къщата им да плаче за ремонт, но все още не могат да си го позволят. Дограмата е потресаваща, фасадата също, вътре обзавеждането е скромно, но Коко уверявал жена си, че слънце ще грейне и на тяхната улица.

А докато го чака, Мартина разпродава подаръците, които са й останали от Слави, като дрехи, аксесоари, бижута и прочие.