Постът на Мартин Карбовски е споделян от стотици и дори хиляди потребители в мрежата!

Скандален, но съвсем реален пост на Мартин Карбовски от вчера обикаля социалната мрежа, споделян от стотици и дори хиляди потребители. Защо ли?! Ами, може би, защото всички отлично виждаме я себе си, я колегата, я комшията... в образите, описани от журналиста. Четете и ревете!... Но си е и за рев: [caption id="attachment_564617" align="aligncenter" width="300"]Мартин Карбовски Мартин Карбовски запали потребителите в мрежата[/caption]

"Фалшиви коси, фалшиви мигли, фалшиви цици, фалшив алкохол, фалшиви дрехи, фалшив морал, фалшиви хора. И всичко това се кърши като за последно в някоя дискотека. Наложихте една извратена форма на женска красота и обноски.

Защото, за да е „красиво“ едно 16-годишно момиче, то трябва да изглежда като 30-годишна компаньонка. А пък на момчетата наложихте стандарта – лъскаво возило, италиански дрешки и дебел портфейл. Иначе нямате шанс, пичове! Ако не се вписвате в стереотипа, хващайте си багажа и марш навън! Защото днес, ако нямаш екстеншъни и силен грим, ако не си накъсал поне 20 пакета салфетки по дискотеките, значи си задръстен! Така че си стой кротко пред образователните канали. Докато ние се учим на живот в леглото на поредния непознат, стискайки палци, този път да сме уцелили по-златна кокошка.

Да, правилно разбра, това е животът! И после обвиняваме българския народ, че стои и търпи политическите извращения. Ми ще търпи, я! Ще си сипе една голяма ракия (щото пари за хляб няма, но за ракия има!), ще си пусне яко чалга за релакс и ще му стане едно леееко на душата.

Какво ти пука, че няма 13-та заплата, че цената на тока скочи до небето, че майките гледат децата си с мизерни пари, че пенсионерите изнемогват и се молят по-бързо да им дойде краят?

Какво ти пука, че 10-годишната ти дъщеря мечтае да има силикон и си е поръчала изкуствени нокти и червен лак на Дядо Коледа? Какво ти пука, че синът ти казва, че никога няма да се ожени, защото жените са гадни и мислят само за пари?

Я, щракни с пръсти, плесни два пъти с ръце. Пък вземи, че си сипи още една ракия", взриви обществеността Мартин Карбовски.