Любимецът на зрителите на "Игри на волята" - Мартин Николов - Елвиса, гостува днес в Нова ТВ и си "изпя" всичко пред Мон Дьо. Да, последният знае как да ти "извади душичката с памуче" и сам да си кажеш и майчиното мляко.

Нещо подобно се получи и с Елвиса, за който, разбира се, основна тема на интерес все още е връзката му с Емануела. Сега той отново потвърди, че тази връзка е в миналото, приключила е и няма шансове да се възроди отново. Най-малкото, защото от Емануела той е видял най-отвратителните неща в живота си.

"Смело мога да кажа, че е така. Най-гадните и гнусни неща за мен се казаха точно от Емануела. Че съм бил с параноидна шизофрения, че съм п*дофил, че съм комарджия и алкохолик, че съм... абе, много неща. Но не й се сърдя реално, защото отлично знам причината да го прави. Тя е наранена и това е защитната й реакция от края на отношенията ни", призна Мартин, който на практика заяви, че той я е зарязал.

По-късно Николов сподели, че с Ема много са се обичали, но са били постоянно като два свити юмрука, насочени един срещу друг и никой от тях не е пожелал да разтвори своя юмрук за другия.

"Някога се обичахме лудо. От колелото на съдбата ми се падна тя, която преобърна живота ми. Но това беше в миналото. Днес искам да срещна нова жена, с която да прекарам живота си", каза Елвиса.

Източник: Crimesbg.com