Безспорно Мартин Елвиса се показа като истински кавалер и не падна до нивото на Емануела, след като в скорошно интервю участникът в „Игри на волята“, не си позволи да я обиди нито веднъж. Той дори оправда поведението й с това, че е емоционална, а след това съжалява за казаното.

 

Неотдавна Емануела обяви, че е разбрала от предаването, че Мартин е милионер. Той също обясни, че от продукцията са го представили като богаташ, но никога не е твърдял, че е милионер. „Имам някакви бизнеси, живея добре, карам хубава кола, обличам се добре, но никога не съм казвал, че съм милионер“, подчертава покерджията.

 

Мартин Елвиса не падна на нивото на Емануела

Не крие обаче, че репликата на Емануела, че какъвто е бил в играта, такъв е и в живота – подмолен и долен, го е жегнала. По този повод Елвиса заяви, че е влязъл в „Игри на волята“ и отначало е харесвал едни хора и е играел с тях, след това когато спрат да му харесват не играе с тях и допълва, че не е длъжен по никакъв начин, защото нито са му семейство, нито пък приятели.

Влязъл в риалитито единствено да изживее приключение и е категоричен, че го е направил по начина, по който е преценил.Посочва, че това е неговият образ, това е той и не смята себе си нито за долен, нито за подмолен.

 

За сметка на това не намира за редно поведението на Емануела. За него не е нормално да оплюваш по този начин човек, с когото си бил 6 години. Убеден е, че го оплюва, защото е наранена и озлобена. Съжалява обаче, че около нея няма хора, които да й кажат, че не е редно да прави така. Твърди, че познава много добре цялото й семейство, които са страхотни хора и допълва, че ако плюе по нея, това означава, че плюе по себе си, след като са били заедно толкоз време.

 

По този начин Мартин Елвиса се издигна още повече в очите на фенките си, които са категорични, че именно по този начин постъпват истинските мъже.

От думите му така и не стана ясно кога са се чували за последно с певицата, но е очевидно, че все още се обичат. Запознати издават, че Емануела не може да приеме факта, че баровецът системно й изневерява и прави циркове от ревност.

Източник: Уикенд