То вярно, че ако смисълът на живота ти са селфитата и как да се показваш пред хората, в един момент ще усетиш, че трябва да разнообразиш. Поне позите и ракурсите на снимането. Но Мария изтрещя дотам, че се пусна в поза, за която меко казано я попиляха.

Мара Отварачката се е барнала с официална зелена рокля, но е кукнала така, че все едно ще си върши естествените нужди, без да сваля роклята. На всичко отгоре се е и хванала за отворения гардероб, като да не падне и смята това за особено изкусително - иначе нямаше да си качи фотото в нета.

"Маро, пак ли те преби Дзвера, или си се на@кала?!" - попиляха я! (вижте в какво състояние се пусна - СНИМКИ)

Потребителите обаче така се изсмяха, че чак се привиха от кикот, а коментарите не закъсняха. Някои са доста пиперливи, да не кажем вулгарни и затова няма да ги публикуваме, но определено Мария обра точките и този път.

"Маро, ма?! Миро Дзвера ли пак те преби, че си се свлякла като умряла мисирка на тоя шкаф, или си се на@кала у гащите?! Ааа, сори! Може пък да те е напънало и да приклякаш, че да ти се размине", взриви зевзек в нета, а десетки прихнаха в смях.

Ами, да, пиперливичко си е, но пък и Мария съвсем е изгубила усета си за стил, за грациозност и класа. Ако изобщо го е имала, де, което е леко съмнително.