Ръководителят на американската компания "Мета" - Марк Зукърбърг и съпругата му Присила Чан са станали родители за трети път миналата седмица – писаха таблоидите.

Предприемачът милионер, основал социалната мрежа "Фейсбук", публикува своя снимка до бебето, както и кадър на съпругата си, която е гушнала момиченцето.

"Добре дошла на света, Аурелия Чан Зукърбърг! Ти си истинска, малка благословия", написа Марк.

Първото дете на двойката - Максим, се роди през 2015 година. Две години по-късно се появи Аугуста, а сега и Аурелия.

Зукърбърг и Чан се запознават преди повече от 20 години. В далечната 2003-та те се срещат на студентско парти. Женят се 10-ина години по късно. Преди двойката да се сдобие с първото си дете, Чан претърпя три спонтанни аборта.

Марк Зукърбърг е един от най-богатите хора в света с около 73 милиарда долара, но отдавна е обявил, че не възнамерява да остави никакви средства на наследниците си.

След раждането на първата им дъщеря Макс, Марк Зукърбърг и съпругата му Присила Чан обявиха, че ще дарят 99% от нейното наследство за благотворителност.

Мнозина смятат, че той е стиснат като дърт евреин, но Марк е споделял, че нулевото наследство е идеалната основа за развитието на човек като силна личност в обществото.

Източник: "Уикенд"