Противно на обичайното в творческите среди - скандали, разводи, изневери и прочие, Мариян Бачев и Милена Видер доказват точно обратното. Че може да съществува любов и брак като по филмите, ама онези - романтичните.

Двамата са заедно от дълги години и имат две дъщери. И до днес обаче не само не са си омръзнали, но се обичат все повече. Това го потвърди лично Бачев в ефир и разказа лудата история на влюбването му в Милена.

"От 22 години сме заедно, но няма да забравя онзи момент в шуменския театър, когато й падна блузката и й видях голите гърди. Ей тогава се влюбих в нея, ама свирепо", смее се Мариян. Иначе признава, че още много по-рано си е харесал Видер, но тя му се дърпала.

"Първо имаше гадже, а аз клепах на парцали и чаках да видя дали ще продължат заедно. После скъсаха, но тя ми се опъваше и взе да я сваля някакъв тузар, дето й мъкнеше по сто рози, а аз се молех да увехнат и да не ми се мярка повече. Зор видях, но ето на - струвало си е", не крие задоволството си актьорът на Слави Трифонов.

И казва, че с Милена се оженили късно, просто защото така се стекли обстоятелствата, но и до днес се хилят заедно като малки деца и постоянно са привлечени един от друг като магнити.

Източник: Crimesbg.com