Мария е в поредния си шок, за който обаче сподели публично. Или по-скоро нададе писък, който огласи медийното пространство. Тя е убедена, че целят да я съсипят и този, който иска това, е мъж. Е, добрата новина, ако има такава е, че не става дума за нейния мъж Мирослав Соколов, а за продуцента Ненчо Касъмов, който е глава на "Диапазон рекърдс".

"Той иска да ме съсипе, да ме види унищожена, но защо?! Защо ме мрази толкова след като нищо не съм му сторила и с нищо не съм му навредила?! Тази злоба човешка и завист, аз не я разбирам", изстреля Мария след като вчера новото й видео беше позорно свалено от Тубата.

Причината е настояване на Диапазон рекърдс за нарушени авторски права, въпреки че Мара Отварачката се кълне, че ги е получила съвсем законно. Става дума за кавъра на парчето на Теодора "Малка черна рокля", от който обаче потребители се ужасиха.

Хората в нета масово обявиха, че Мария грачи и вие като вълк, че не може и един верен тон да изпее и че е орезилила готиния стар хит. Половинката на Миро Дзвера обаче не вярва, че тези мнения са на реални хора и е убедена, че са платени хейтъри от страна на Ненчо Касъмов.

"Не може толкова хора да ме мразят и да не ме харесват, това е невъзможно. Фалшива и нагласена е тази работа от мъж, който иска да срине жена. Срамота!", коментира Мария.

Източник: Crimesbg.com