След като на няколко пъти беше "замразила" кариерата си, днес Мария е повече от продуктивна. Е, дали това е най-голямата й мечта, леко сме скептични... ако толкова обичаше работата си, нямаше да я зарязва всеки път, когато повярва, че е намерила богаташа с кинтите.

Последно го направи като се хвана с Мирослав Соколов и реши, че ще живее и мързелува като кралица, но уви - отново не случи на точния мъж. Разправиите, скандалите, побоищата и всички панаири между двамата са отдавна известни в публичното пространство. А след последната раздяла и намеци за развод, Мара Отварачката се хвана да бачка.

Докато тя записва втора нова песен обаче, и буквално си скъсва трътката от работа, то "възлюбеният" й Миро Дзвера се скъсва да люби чуждо. Това разкриха близки до тях източници, които категорично заявиха, че от доста време насам, цитираме - "Тоя човек не е спрял да чука!"

"Хваща ги за по час-два, понякога и за два дни, като основно ги намира по баровете и в клубовете. То къде другаде можеш да се натъкнеш на такава голяма маса разпоретини?! Има толкова големи тъпачки, че му пускат само затова, че е мъжът на Мария и вярват, че може да му станат следващите... А самата Мара не можем да я мислим, тя отлично знае какви ги върши Миро и е бясна, но... не може да го промени", разказват източниците.

Източник: Crimesbg.com