Мария не съобщила на инж. Митко Димитров, че напуска "Пайнер"

В края на юли Мария изненадващо обяви, че слага край на певческата си кариера. Съобщението й в Инстаграм дойде като гръм от ясно небе и мнозина дори предположиха, че е рекламен трик. За съжаление обаче, красавицата действително слиза от сцената и занапред няма да ни радва с нови хитове. Мария признава, че е съобщила на феновете си, че слиза от сцената, за да не ги оставя в неведение какво се случва. "Съобщих го, защото трябва да бъда напълно откровена, а не да оставям хората да се чудят защо не ходя по участия и защо няма да имам повече нови песни. Аз съм една от най-продуктивните певици към момента и оттеглянето ми щеше да се усети. Заявих публично намерението си, така беше редно. По моя преценка аз и музиката си дадохме абсолютно всичко най-добро. Смятам, че няма какво повече да се даде. Има таван при нас, певиците...", разкрива Мария, пише "Уикенд". "Бях си обещала да се разделя с публиката, когато съм на върха. Реших да направя това тази година, в която имам страхотни песни, на които хората избухват. Исках да си тръгна като истинска дама на попфолка", допълва Мария за слизането си от сцената. Тя не крие, че дълго е обмисляла това свое решение и че й е било много трудно да го вземе.

За "Пайнер"

Мария разкрива, че дори не съобщила това, че напуска фирма "Пайнер" на инж. Митко Димитров. "Дори не му го съобщих като решение. Казах му: "Нека да помислим отново двамата и да решим дали не бъркам някъде!". Човек може и да допуска грешки. Инж. Димитров отвърна: "Ти си умно момиче и можеш да взимаш сама решения. Аз ще ги уважа. Както прецениш ти, така ще бъде". Това за мен беше като съгласие от негова страна, че не бъркам. Благодарна съм, че за пореден път беше много толерантен и ме остави сама да направя своя избор и да си нося последиците. Не пожела да носи отговорност наравно с мен (смее се - б.а). За мен той и съпругата му си остават фактор в живота ми", разкрива Мария. Тя е категорична, че зад слизането й от сцената не стои мъж. "Да, може да има някои, които смятат, че постъпвам така заради мъж. Но не, няма такова нещо. Никой в моя живот, дори дъщеря ми Марая, не е успял да сложи край на кариерата ми. Винаги умело съм успявала да съчетавам и семейство, и работа", казва Мария.

Личен живот

Мария не разкрива има ли мъж до себе си и ако има, от колко време са заедно. "Прекалено личен въпрос е това... Аз нормална жена ли съм или не? Държа винаги да има някой до мен. Това ме вдъхновява, държи ме жива. Имам нужда от хубави думи и внимание, от споделени моменти, от грижа, от секс, от всичко", споделя изпълнителката. Тя обаче е категорична, че всяка една нормална жена разчита на половинката до себе си. "Винаги мъжът до мен ме е подкрепял и ми е помагал - независимо, че през годините не е бил един и същ човек. Всяка нормална жена разчита на половинката си. Защо аз да бъда различна, защо да не съм като останалите и някой да се грижи за мен и за детето ми? Нямам ли право на това?", пита Мария. [caption id="attachment_638283" align="aligncenter" width="280"]Мария дори не съобщила на инж. Митко Димитров, че напуска "Пайнер" сн. Инстаграм Мария дори не съобщила на инж. Митко Димитров, че напуска "Пайнер" сн. Инстаграм[/caption] Поп фолк изпълнителката признава и че няма никакво имущество на нейно име, защото е вложила всичките си пари в образованието на дъщеря си Марая. "Всяка стотинка е била насочена натам", казва Мария.