Мария Силвестър вече е сама

В продължение на близо 2 години Мария Силвестър имаше връзка с доста по-младия от нея Михаил Пенев. Уж всичко между тях вървеше добре, но според запознати напоследък са се появили проблеми в рая. Голямата разлика във възрастта им (цели 17 години) явно е започнала да оказва своето влияние и двойката се е разделила. За това намекна и актрисата в социалната мрежа.

Контузия

Мария прекара последните дни на легло, защото е с навехнат крак. Тя сподели, че е паднала и е наранила единия си крайник, но състоянието й не е сериозно. Синеоката брюнетка вече се възстановява. Докато си почива, тя намира време да отговаря на почитателски въпроси. "Приятелят ми е по-малък с 10 г. Усеща ли се понякога тази разлика и как се справяте вие?", попита фенка на Силвестър в Инстаграм. В отговор актрисата и водеща написа следното: "Усеща се особено ако нямате сходни интереси, професии, визии за бъдещето. Как се справям? Ами, вземам решения. Някои от тях не се харесват. Но най-важното е да сте в хармония със себе си".

Раздяла

С този коментар водещата на "Бригада Нов Дом" загатна, че наистина е  разделена с Михаил. Тя допълни, че правилният човек би трябвало да те кара да растеш, да се развиваш и да си щастлив. Всичко останало по думите й било загуба на време.

Конфликт

Близки до Мария издават, че тя в действителност е имала конфликт с младото си гадже. Дали обаче раздялата им е окончателна, не е съвсем сигурно. Току-виж Силвестър размисли и отново го прибере в обятията си. Водещата е на 44 години и има син в тийнейджърска възраст от брака си със Силвестър Силвестров. Тя е категорична, че не иска повече деца и няма сила на света, която да я отведе да олтара. От друга страна, Михаил няма наследници и според запознати вече се замислял в тази посока. Това разминаване в житейските възгледи довело до първото по-сериозно сътресение във връзката му с актрисата.

Трудности в личен план

Мария неведнъж е разказвала, че е преживяла големи трудности в личен план. Неприятностите толкова калили психиката й, че вече мъж не можел по никакъв начин да я съкруши. Тя е убедена, че най-важното е човек да остане верен на себе си, а не да се жертва, за да се впише в нечии чужди стандарти. Водещата е споделяла, че след раздялата с бившия й съпруг останала на улицата с малко дете на ръце, буквално с няколко лева в джоба и без покрив над главата. Тогава тя започнала от нулата и едва си стъпила на краката. Наложило да се настани в дома на приятели, докато си намери ново жилище. "Осъзнах, че на 37 години трябва да започна живота си отначало. Този пост е за силата. Каквото и да коства тя. И за жените, които все пак оцеляват, гледат си децата, работят, реват, тръшкат се, готвят, купуват апартамент, кола, изплащат ги, плащат данъци, не спят с мъж, за да напреднат в работата, не живеят с такъв, защото "така трябва", а защото не искат да прехвърлят травмите си на някого, докато не ги осъзнаят и разберат. Жените, които не искат да мълчат, за да е по-удобно", изля болката си Мария. Тя изрази подкрепата си към всички дами, които преминават през тежка раздяла и с думите си им вдъхна кураж да продължат напред.

Развод

Мария Силвестър се разведе с бившия си мъж Силвестър Силвестров през 2014 г. и преживя истински кошмар. С популярния актьор и шоумен се разделиха заради изневери от негова страна. Въпреки многобройните опити да оправят отношенията си, накрая удариха на камък. По това време Силвестров широко афишираше интимната си връзка със сценаристката Ангелина. С измяната си той дълбоко нарани Мария. Макар че доброжелатели я информирали за любовницата, тя все пак даде втори шанс на брака си, но уви - напразно. "Точно когато си мислиш, че всичко си забравил, лошите спомени изведнъж нахлуват в главата ти и те карат да говориш и правиш ужасни неща", връща лентата водещата. Тя не успя да преглътне измамата и дълго време носеше горчивина в себе си. В крайна сметка днес бившите съпрузи общуват помежду си заради сина им Давид, ала на Мария хич не й било лесно да забрави болката, която изживяла, твърдят хора от обкръжението й. Откакто се разведе, хубавицата не споделя много за личния си живот, но все пак се знае, че поддържаше връзка с младока Михаил Пенев. Не е ясно с какво точно се занимава той, но се говори, че има заможни родители, които се грижат за финансовия му комфорт. В миналото имал вземане-даване с полицията заради шофиране без книжка и употреба на алкохол, но уж се отказал от вредните навици заради Мария. Живял е известно време в Лондон, ала не му потръгнало там и се прибрал с подвита опашка в България, писа "Уикенд".

Нови ухажори

Актрисата е доволна, че е преминала с гордо вдигната глава през трудностите в миналото и те са останали зад гърба й. Намерили се и нови ухажори, които да повдигнат самочувствието й. Тя се хвали, че с напредването на възрастта все повече мъже проявяват интерес към нея. Даже й отправят неприлични предложения. "Парадоксалното е, че преди 20 години бях модел, но тогава не съм получавала такива оферти. Мина се време, станах на 40 и ето, случи се!", твърди водещата. [caption id="attachment_677463" align="aligncenter" width="273"]Мария Силвестър се раздели с младото си гадже сн. Инстаграм Мария Силвестър се раздели с младото си гадже сн. Инстаграм[/caption] Тв звездата напоследък полага много грижи за външния си вид и изглежда по-добре от всякога. Преди 2 години  тя качи доста килограми заради инсулинова резистентност, но със стриктен режим без въглехидрати и с усилени тренировки успя да си върне манекенските мерки, предават от hotarena.net.