Мария отново се качи на сцената само няколко месеца след като обяви, че се отказва от попфолка

Поп фолк изпълнителката Мария регистрира първото си участие в нощно заведение, след като миналата година обяви, че се отказва от попфолка. Тя блесна на ретро чалга парти в столична дискотека и направи зрелищна вечер.

Бесни танци

Типично в свой стил изпълнителката се появи със свръхкъса рокля, която трудно скриваше задните й части. Но така или иначе фолкаджийката бясно танцуваше и скачаше по сцената и дупето й лъсна многократно за радост на посетителите в дискотеката. За да се впише в духа на партито, Мария хвърляше салфетки, мяташе си д-то пред телефоните на купонджиите и си викна перкусионист, който да удря по малките барабанчета, докато тя бясно играе кючеци.

Отказване

Миналото лято Мария хвърли бомбата, че се отказва от 20-годишната си музикална кариера, и така остави феновете си крайно разочаровани. Миньончето не призна каква точно е причината за това нейно решение, но беше категорична, че ще подхване други неща, пише "България днес".

Завръщане

Няколко месеца по-късно тя вероятно е стигнала до заключението, че именно музиката е нейният живот, и се завръща обратно към нея. Първите стъпки бяха направени, когато пусна песента "Давай, разплачи ме" и засне клип към нея. [caption id="attachment_666183" align="aligncenter" width="213"]Мария се върна на сцената по провокативна отпреди само няколко месеца след като обяви, че слиза от нея за постоянно сн. hotarena.net Мария се върна на сцената по провокативна отпреди само няколко месеца след като обяви, че слиза от нея за постоянно сн. hotarena.net[/caption] Завръщането към участията ще се отрази добре и на банковата й сметка, тъй като за нощна изява тя прибира по няколко хилядарки. А през последните месеци нямаше публичност дейност, която да дава индикации, че си докарва пари, предават от hotarena.net. [caption id="attachment_666186" align="aligncenter" width="250"]Поп фолк изпълнителката блесна на ретро чалга парти в столична дискотека сн. hotarena.net. Поп фолк изпълнителката блесна на ретро чалга парти в столична дискотека сн. hotarena.net.[/caption]