Мария демонстрира любов с Миро Дзвера!

След като лъсна истината за привидната идилия в брака на Мария с Миро Дзвера, чалгарката дава мило и драго, за да увери феновете си в обратното. Тя драпа да показва семейно щастие и луда любов със Соколов, чиито снимки неотдавна бе затрила - уж случайно...

Мария се пусна с Миро от Гърция! Фенове: Фалшиви сте! (виж още + СНИМКИ)

Преди часове Мара Отварачката се изтипоса в нета от гръцкия плаж, където се е гушнала в своя трети поред съпруг. Двамата изглеждат доволни и ухилени, както си требе, а на втората снимка Марчето отново е във вихъра и стила си - заснета в гръб, по бански и гола задница, за радост на почитателите.

Само дето дори тази снимка вече е изтъркана и не зарадва никого, напротив. Появиха се коментари, че има далеч по-красиви и натурални жени и момичета, затова на Мара й било време да "свие малко перките" и да се оттегли. "Стига си досаждала! Изтипосала две клечки и се мисли да секси, патица!", избухнаха зевзеци. Но, разбира се, техните "неподходящи" коментари веднага бяха ликвидирани от страницата.

Колкото до Мирослав Соколов, близки до него за пореден път разкриха, че той отдавна не е в това безметежно щастие с Мария, в каквото е бил отначало. "Илюзиите му приключиха с подписа в гражданското. Пак има чувства към нея, но вече отлично осъзнава каква досада е. Нищо чудно да не изкарат заедно и до зимата", коментират запознати.