Години след скандалния си развод с Християн Гущеров и скачане от легло на легло, но без сериозна връзка, Мария най-после успя да оплете в мрежата си никому неизвестния преди това Мирослав Соколов. Миро Дзвера, както го наричат, е заможен и достатъчно глупав, за да отведе чалгарката пред олтара като заради нея се разведе със жената, от която има син.

Мара Отварачката тъкмо си повярва, че е "хванала бика за рогата" и си е уредила животеца, въпреки няколкото свади, през които преминаха с Миро и... ето че върху нея се стовари истински гръм. След който бракът й със Соколов виси на косъм.

Оказа се, че на Дзвера му е писнало да задоволява прищявките на Мария и да пръска луди суми за това и онова, без тя да е доказала наистина, че обича него, не парите му. Затова и Мирослав от известно време й заговорил съвсем сериозно за дете.

Близки до него разкриха, че решението му да имат общо отроче с Мария е категорично, но оставило певачката с пръст в уста. "Миро е твърд - или ще си правят бебе, или ако тя не иска, значи не държи наистина на него и ще я напусне. Всички обаче знаем колко Мара "иска да се плоди", не го направи и с Християн", коментират източниците. Според които е напълно възможно третият развод на пайнерката да се задава по трасето.