Попфолк певицата Мария побесня и стана страшно.

Причина за гнева й стана излъчването на последния епизод на „С Рачков всичко е възможно“.

Комикът си позволи да обиди миньончето по безобразен начин, уцелвайки я по най-слабото й място. Няма никакво съмнение, че след тази изцепка, Рачков си е страшен враг в нейно лице.

Освен това вече спокойно може да се каже, че всички пътища към гостуването й за в бъдеще при него, са затворени, ако изобщо екипът му се сети за нея. Прави впечатление, че напоследък почти никой не се сеща за Мария и не я кани в предаванията си. 

В една от игрите в шоуто му, един от участниците трябваше да обясни две различни думи на останалите, използвайки само звуци. Герасим Георгиев-Геро и Борислав Захариев трябваше да обяснят на колегите си Петър Калчев и Явор Борисов думата „отварачка“.

Именно в този момент Рачков се намеси, подсказвайки на отбора. След като изрече думата Мара, двамата веднага се сетиха как да продължат.
За никого не е тайна, че Мария отдавна се сдоби с прякора Мара Отварачката покрай участието й в една реклама преди години. Тя недолюбва този си прякор и дори е заплашвала журналисти, които продължават да я пишат по този начин в материалите си.

По всяка вероятност на Рачков му предстои тежък сблъсък с половинката й Мирослав, който я следва навсякъде и често влиза в противоречия с отсрещната страна.
Източник: show.blitz.bg
 

Мария побесня и стана страшно