Обидена и наранена е меко казано. Мария Петрова е отвратена и омерзена от долната постъпка на мъжа, чиито деца отгледа и на когото отдаде най-прекрасните си години - Боби Михайлов.

Както вече разбрахме, новината, че Борислав Михайлов не само е кръшкал на бившото златно момиче, ами и чака бебе от своята любовница, взриви България. Оказа се, че докато се е правел на верен и любящ съпруг пред обществото, Боби Михайлов е надигал не само чашката, а и краката на своята млада секретарка Катя.

Аферата му с Катенцето датира от доста време и разбира се, е достигнала до кулминационната си точка, в която Михайлов е "напълнил фурната" й, както би се изразил рапърът Криско.

Скандалът е чутовен, а както можем да предположим, гордата и достойна Мария Петрова не иска и да чуе за втори шанс към благоверния си. Какъв ти втори шанс, тя не можела да го гледа и на снимка. Най-страшното, но и очаквано обаче е, че собственият син на Борислав Михайлов - Ники Михайлов е против баща си и застава зад гърба на Мария, която го е отгледала като майка и той я обожава от дете.

"Мария ще го съсипе, ще му вземе всичко, но така му се пада! Лошото обаче е, че с тази си простотия и дърташки мераци, рискува да изгуби и сина си. Осъзнава ли изобщо колко е смешен и жалък?!", коментират близки до семейството източници.