Поредица от безсънни нощи, сълзи и тревоги са опънали нервите на Мария Петрова докрай. Това разкриха близки до нея и мъжа й източници след като преди ден стана ясно, че Боби Михайлов е заминал да се лекува от сериозно чернодробно заболяване в Турция.

Ясно е и името на болестта - цироза, която най-често се хваща от алкохолици. Има и хора, които не близват алкохол, но въпреки това са с болен черен дроб, но случаите като този на бившия шеф на БФС са в пъти повече, коментират запознати.

Знаем, че Борислав Михайлов от години има сериозни проблеми с пиячката и неведнъж сме го виждали наквасен на мотика дори по официални събития. Той пиеше от зарана и е почти невъзможно черният му дроб да остане читав. Лекарите били обнадеждени и вярвали, че ще може да му се помогне, но веднъж завинаги ще е длъжен да спре алкохола - нито капка дори!

Точно това тревожело Мария, която не вярвала, че той ще съумее да спази правилото. "Тези, които са пияндури, ако им спреш дозите, започват да стават нервни, сприхави, истерични дори. Представяте ли си как ще се живее с такъв човек под един покрив?! А тя го обича. И затова сякаш не вижда изход. Тревожи се за хода на лечението, но и се бои от навиците на мъжа си", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com