Мария може и да я бива в снимчиците и фотосесийките, но нека да се ограничи с тях. Защото в изказванията хич я не бива. Това коментираха потребители в нета след поредната порция откровения на Марчето.

Певицата от чалгата заяви, че видиш ли, тя била много предразположена към браковете и не си падала по мимолетни авантюри и връзки. Сега, то е ясно каква е била идеята в главата й, но начинът, по който го изстреля, разсмя мнозина.

Мара Отварачката не се ограничи до "брак" в единствено число, а заяви - бракове. Всъщност, като се замислим, е права, защото тя вече е навъртяла цели три. А дали и кога ще дойде ред на четвърти, само можем да си гадаем.

"Явно за Марийка е важно да подпише хартийката, за да си кажат хората - гледай ти, колко на сериозно я взимат мъжете, все се женят за нея, а не я третират като държанка. Само че е важно не да накараш мъж да ти тури халката, особено ако е богат и не му дреме, а е важно да го накараш да те задържи в живота си. Нещо, което при Марчето на два пъти не се получи", смеят се в нета.

Действително и двамата й бивши съпрузи, които я изритаха, след нея имат втори бракове и те са успешни и дългогодишни, засега поне. Става дума за Митко Андонов и Християн Гущеров, които нямат идея скоро да се развеждат с половинките си.