Мария е на седмото небе от радост и е много горда!

Голяма радост донесе Марая на своята известна родителка – поп фолк певицата Мария. Шест годишната Марая взе първата си диплома по английски език от предучилищната група в частна детска градина. На фотото, която майка й собственоръчно е качила на страницата си във Фейсбук малката сладурана е облечена в малка тога. Под нея пайнерката е написала, че е изключително горда с малката си красавица. Това е първото постижение на шест годишното ангелче, а майка й Мария се надява да последват още серия приятни моменти и изненади.

На следващата снимка малката Марая е снимана с мъжа на родителка й – милионера Християн Гущеров. Той е прегърнал малкото дете на своята любима и е явно много доволен. Бизнесменът се грижи да детето така, както за свое.

[caption id="attachment_413960" align="alignright" width="225"]Мария Мария се изфука с първата диплома на Марая[/caption]

Тротоарната новина донесе преди време, че милионерът се канел да изпрати Марая в частен швейцарски колеж. Причината била, че Християн искал да поработи на спокойствие за истински наследник, твърдят близки до семейството. Мария, която била съгласна с всичко, което кажел или направи Християн се съгласила и на този вариант, въпреки съпротивата на дъщеря си.

Преди известно време Мария поведе безуспешна война с милионерския наследник, в много по-мек вариант. А тя беше насочена към това, осем години по-младият от нея Гущеров да спадне малко от теглото си. Въпреки че направи невероятна фитнес зала в къщата си, той не стъпвал в нея, а там ката ден се потяла само половинката му, доверяват близки до известното семейство.

Гущеров харесвал едрата си осанка и смятал, че така всява респект, както у обикновените хора, така и в партньорите си в бизнеса.

[caption id="attachment_413962" align="aligncenter" width="172"]Малката щерка на Мария с първата си диплома Малката щерка на Мария с първата си диплома[/caption] [caption id="attachment_413963" align="alignnone" width="225"]Гущеров като истински татко на малката Гущеров като истински татко на малката[/caption]