Мара Отварачката отврати дори много от верните си фенове с липсата на ум и това, което причинява сама на себе си. Певачката не спира да се унижава и то сама. Вярно, че го е правила винаги - и с предишните си съпрузи, но този път е умопомрачително.

Във втория й брак с Християн Гущеров никой не знаеше, че й е вдигал ръка, докато не се разведоха и тя не разказа сама някои неща. Тук обаче, в отношенията й с Мирослав Соколов, истината лъсна още преди месеци, когато Мария нададе вой в полицията - "Помощ, преби ме! Иска да ме убие!".

Е, Миро Дзвера бе арестуван, но едва след дни Марийка размисли и го прибра обратно срещу парична сума - сто бона не са малко пара, я... Тя, разбира се, не акцентира върху сумата, а върху чувствата, любовта и бля, бля...

После обаче, преди около две седмици, Миро пак я наби и Мара избяга на морето. До вчера всички смятаха, че това е краят и тя най-после ще спре да се унижава, но... оказа се, че след като се прибрала и се видели отново, тя му... легнала. Това разкриха близки до нея хора, потресени от постъпките й.

"Ами какво да правя като не мога да му устоя?! Не мога да устискам, Миро е като бик и ме влудява", каканижела Марчето. Всъщност, вярно е, че Соколов е като бик - особено като вдигне ръчица и я стовари отгоре й. Но животът си е неин, а и в крайна сметка всеки си сърба попарите.