Мария изби всичката риба у девет морета с разказа си как настоящият й мъж - Мирослав Соколов я е свалил. Да не си въобразявате някакви романтични неща и глупости, абсурд! Чисто й просто се натряскали на предната вечер, а на другия ден я гепил за з@дника.

Да се върнем малко назад обаче - Мария склонила да излезе на сляпа среща с Миро и техен общ приятел. Закъсняла за вечерята, защото се загубила по пътя, но като видяла Мирослав и си казала: "Оле, този с тези големи очи ще се окаже истински овен"...

Напили се яко същата вечер, а той я поканил да отиде с него по работа в друг град на идния ден. Мария приела да се разходи и по път спрели на една бензиностанция, където тя отишла на посоченото място за цигари, за да си запали една.

"И тогава Миро ми дойде, хвана ме за Д-то, ама знаете как - мъжката ме хвана и ме попита дали да ми вземе нещо за пиянство... Не знаех как да му отговоря и се смълчах, защото никой мъж не беше правил такова нещо с мен. Но определено ми хареса. Той си е такъв и това е една от причините толкова силно да го обичам", признава Мария.

Двамата с мъжа й често пътували и се разбирали много по-добре, отколкото тя се разбирала с всички предишни мъже в живота си.