Мария Илиева изкара тежка бременност с дъщеря си София

Мария Илиева не кърми своята дъщеричка София, която се роди преди по-малко от месец, стана ясно от една от последните публични изяви на звездата. Въпреки че педиатрите съветват храненето на децата да е естествено в тази крехка възраст, певицата отглежда момиченцето с адаптирано мляко. В същото време тя няма вид на жена, която не може да кърми.

Активност в медиите

Изпълнителката, която в продължение на месеци се криеше от общественото внимание, напоследък е изключително активна в медиите. В интервю пред Би Ти Ви тя съобщи, че 3-годишният й син Александър много държал да участва в приготвянето на храната на новородената си сестричка. От това стана ясно не само че момченцето има желание да се грижи за бебето, но и че майката ползва изкуствено мляко вместо естествена кърма - в противен случай нямаше да има нужда от специално приготвяне на бебешката храна. Каква може да е причината звездата да отказва да кърми?

Импланти

Предвид мъдростта на своите 43 години тя едва ли се притеснява за бюста си, който може да коригира със силикон, когато реши. Дори се говори, че Мария всъщност е прибягнала към имплантите още след раждането на сина си Александър в началото на 2018 г. Но историята познава много случаи на жени, които кърмят въпреки силикона. Съвременните лекари го поставят така, че да не пречи на тази естествена за всяка майка дейност. Така че имплантите едва ли са причината за лишаването на бебето от естественото хранене, което е най-добро за него.

Страст към цигарите

Според слуховете, причините се крият в страстта на певицата към цигарите. Тя отдавна е страстен пушач и дори майчинството не е в състояние да я накара да се откаже от тютюна. Нейни познати знаят, че когато не е на сцената, непрекъснато дими. До голяма степен дрезгавостта в гласа й се дължи именно на тази нейна слабост, която я тормози най-малко от 20 години. Много хора са я виждали как пали цигара от цигара и знаят, че е в състояние да изпуши по 2-3 кутии на ден. Като отговорен човек, певицата едва ли е пушила, докато е била бременна. Но никой няма да се изненада, ако е посегнала към цигарите още в първия момент, в който лекарите са й позволили.

Цигари и кърмене

Тютюнът обаче е истинска отрова за бебето, която минава в кърмата, ако майката пуши. Най-вероятно това е причината Мария да е посегнала към адаптираното мляко. То не само й позволява да дими, колкото й душа иска, но дава възможност и на бабите да се изявят в отглеждането на малката София.

Грижи за децата

Звездата споделя, че и майка й, и свекърва й помагат в отглеждането на бебето. За сина си пък имала детегледачка, така че е доста улеснена откъм майчински задължения. Ето защо има време за работа и планира клубни изяви още от август.

Мъжът до Мария

Бащата на София - Александър Междуречки, който е син на един от най-известните столични кметове - Петър Междуречки, бил идеалният мъж. В негово лице певицата намерила любовта, която цял живот чакала. В същото време той бил "супер пример за отношения, за грижа" и страхотен татко. Имал сини очи и звездата през цялата бременност си представяла, че детето ще ги наследи. Засега надеждите й се оправдават - малката София наистина била синеока и родителите се надяват цветът да не се промени с времето. Първото, което направило впечатление на майката, когато бебето се родило, пък била голямата му черна коса. Твърди се, че Мария е забременяла само 3 месеца след началото на връзката с Александър. Седмица след като роди, тя поздрави мъжа си за годишнината им. Като се има предвид, че бременността продължава 9 месеца, простите сметки показват, че зачеването трябва да е станало на 3-ия месец в рамките на изтеклите 12.

Ковид-19

Разбира се, това важи само в случай, че годишнината е първа за двойката - нещо, което звездата до момента не е разкрила. Тя обаче разкри, че е боледувала от Ковид-19 по време на бременността. Разболяла се още в първите месеци. Вероятно затова е изкарала далеч от хората почти всички останали месеци до раждането, писа "Уикенд". [caption id="attachment_673983" align="aligncenter" width="300"]Мария Илиева отказва да кърми дъщеря си сн. Инстаграм Мария Илиева отказва да кърми дъщеря си сн. Инстаграм[/caption] Макар че сега твърди, че не е имала проблеми с износването на бебето, малко преди да роди, Мария каза в интервю за Нова тв, че втората й бременност е протекла далеч по-трудно в сравнение с първата. Известно е, че звездата роди при шефката на отделение по патология на бременността в столична болница, предават от hotarena.net.