След колосалния скандал, който предизвика вчера Иво Аръков, мрежата още кипи, а феновете му и тези на Мария Илиева, не знаят мира. Припомняме, че пред Мон Дьо актьорът заяви, че бившата му приятелка, с която е бил преди Мика Стоичкова навремето, довела до раздялата му с щерката на Камата.

Той бил влюбен силно в Мика, но злобната бивша не само го заплашвала с убийство, ако не се раздели с нея, но му изпратила и биячи. Знаем, че срещу Иво наистина беше извършен побой преди 10 години, но нищо не му беше откраднато, тоест причината беше лична - отмъщение.

Преди Мика, Иво беше с Мария Илиева, която през цялото време индиректно обвиняваше в национален ефир. Сещате се как е реагирала певицата, която навремето беше обвинена в подмолност и мръсотии и от младия рапър Наско Колев, когото си взе за любовник, докато беше още на 17 години...

Разбираемо Илиева е откачила и то меко казано. Близки до нея разкриха, че след интервюто на Аръков вчера, е побесняла и е започнала дори да чупи съдове в пристъп на ярост.

"Тая мишка ли, бе?! Тоя плъх канален?! Ще ме запомни той!!! В краката ми лазеше жалката твар, съдра се, докато му обърна внимание. Защото е пълен некадърник и цял живот е гледал да се докопа до известни жени, за да пробие", беснеела Мария Илиева.

Източник: Crimesbg.com