Мария Илиева все още не е влезнала във форма 4 месеца след раждането на дъщеря си

Мария Илиева все още не може да влезе във форма, въпреки че роди дъщеря си преди 4 месеца. По време на гостуването й в "Шоуто на Николаос Цитиридис" истината лъсна. Коремът на изпълнителката все още не е прибрал и тя изглежда като бременна в пети-шести месец.

Влизане във форма

Мария винаги е била суетна, но явно сега й е трудно да отслабне. Тя скоро ще навърши 44, а е известно, че на тази възраст влизането във форма не е толкова лесно - особено за наскоро родила жена. През годините Мария спазваше какви ли не диети и ту отслабваше много, ту си връщаше килограмите.

Щастие

Според запознати тя се опитвала да спазва режим и след появата на бебето София, но безуспешно. Макар че не е с манекенски размери, Илиева е по-щастлива от всякога в личен план. Тя вече открито говори за връзката си с бащата на дъщеря й - бизнесменът Александър Междуречки. Певицата не спира да хвали своя любим. Тя не може и не иска да крие щастието си. Откакто стана майка на дъщеря в края на юни, Мария видимо е на седмото небе. Освен, че се грижи за двете си деца - 3-годишният Александър  и 4-месечната София, изпълнителката не е загърбила и кариерата си. Илиева отново тръгна по участия, съчетавайки успешно родителството и най-голямата си страст - музиката. "Майчинството е вълшебно изживяване - ежесекундно усещане за безусловна любов, понякога пълно с изпитания, страхове и изтощение, но несъмнено най-уютното място, което животът ми показа. Да бъда майка е най-хубавият дар! Открих невероятна сила в себе си и нови неподозирани способности. Гледам усмихнатите лица на Александър и София, и душата ми прелива от щастие и благодарност! Изгарям от любопитство какви хора ще станат, ще бъда ли горда с начина, по който съм се справила... Дотук наблюдавам със задоволство какъв прекрасен батко е Александър и колко активно участва в грижите за София. Разтапящо е! [caption id="attachment_684169" align="aligncenter" width="300"]Мария Илиева не може да влезе във форма 4 месеца след раждането на дъщеря си сн. hotarena.net Мария Илиева не може да влезе във форма 4 месеца след раждането на дъщеря си сн. hotarena.net[/caption] Мисля, че в ранното детско развитие е кодирана успешната личностна реализация и се опитвам да дам на тези двама сладури най-доброто от себе си", разсъждава Мария. И допълва, че се възхищава на всички всеотдайни родители, които окрилят мечтите на децата си. Тя е категорична, че именно те са големите герои на нашето съвремие, пише "Уикенд". Мария едва дочака да се възстанови физически след раждането на София и веднага хукна по участия, а причината за това със сигурност не е липсата на финансови средства, тъй като настоящият й мъж е доста заможен, предават от hotarena.net.