Че любовта не само няма остро зрение, ами си е направо сляпа, е ясно от векове. И това важи с пълната си сила не само за редовите граждани, а и за така наречените "популярни". Примерът у нас е Мария Игнатова, по която въздишаха не един и двама господа. А бившият й Димитър Рачков беше луд по нея.

Е, сега ролите се размениха и Мария е тази, която умира от любов по съпруга си и със сигурност е по-обичащата в брака им. Ивайло Цветков - Нойзи дава вид на перфектния съпруг, но се оказа, че истината е различна. Защото обичта е действия, не думи.

Близките на Мария Игнатова са потресени и вече не крият раздразнението си от "слепотата" й към Нойзи и факта, че на практика тя не само му слугува, а и основно го издържа. Писателят, който се слави с високопарните си изказвания и постулати, на практика не вади пари за семейния бюджет. Не и дотолкова, че наистина да бъде глава на семейството.

Мария работи на няколко места, като сега ще се пробва и в театъра, само и само да гарантира финансов уют на себе си и мъжа си. Който, отделно от това, живее в нейната бащина къща и дори не подхваща домакинска работа. Всичко у тях отново се върши от Мария, докато Нойзи й се възхищава и я аплодира от дивана.

"Той удари кьоравото, но тя си хвана един хрантутник. Големия интелект, голямата ерудиция, голямото чудо, но всичко само на голи приказки", разкриват източниците.