Мария Бакалова се зае яко да тренира в залата!

Родната гордост Мария Бакалова ще става гореща мадама. Така се шегува тя самата, а знаем, че чувство за хумор не й липсва. Чаровницата никога не е драпала да бъде секс гърла или изкусителка, но споделя, че иска да пооправи малко фигурата си. Бакалова е с нормално телосложение, не е пълна, но пък й липсва ясно очертана мускулатура и тъкмо над това ще работи.

Тя сподели в мрежите, че от известно време си е навила на пръста да се грижи за тялото си и знае, че фитнесът е най-доброто за целта. Затова Мария прекарва ако не всеки ден, то поне през един ден в залата и набляга на тренинга с тежести. Кардиото също е част от програмата, но то чисти мазнини, а мускулите се формират с тежести.

"Дълго ще е, трудно ще е, но щом съм се заела и съм тук, няма отказване. Ще стане", кълне се тя, а ние сме убедени, че ще го постигне. Тя до Оскар стигна, та това ли ще й се опъне?! Знаем, че бургазлийката е адски амбициозно човече, защото сама казва, че талантът не е нищо, ако не работиш до откат за него.

Именно заради работата и дългите натоварени дни, Бакалова още няма сериозна връзка, но и не бърза с това. "Обичам живота си и всичко, което ми предлага Америка. Искам да изживея моментите си на макс, а после ще му дойде редът и за обвързване. Засега ми е рано", признава българската чаровница.