Прави впечатление, че в последно време Мария Бакалова доста се е окръглила и от някогашната й фина осанка не е останала и следа. На пръв поглед тя добавила поне десетина килограма към теглото си. Както е известно блондинката лекувала стреса след раздялата с възлюбения си Валери Григоров с интензивен прием на калорична храна. Последователите й в социалните мрежи също забелязаха наедрелия ханш, пухкавите ръце и бузи на холивудската звезда. Те са изумени от липсата й на воля да се вземе в ръце.

 

Тъй като Мария се опитва да прикрие качените килограми, но без успех, почитателите й, й пишат: „Май е време да започнеш да тренираш, гониш 30-те и храната вече ти се лепи! Младо момиче си и трябва да се вземеш в ръце!“.

Макар Бакалова никога да не е тренирала, само допреди няколко месеца изглеждаше в перфектна форма. Наддала на тегло през последните два месеца и това веднага пролича на дребния й ръст.

 

Както вече стана ясно, звездата от „Борат“ се раздели с Валери Григоров, по-известен като сина на Мария Гроздева. Двукратната ни олимпийска шампионка в стрелбата потвърди тази новина преди няколко дни като категорично отрече да е била лоша свекърва. Тя обаче подчерта, че макар пътищата на младите влюбени да са се разделили, двамата остават в добри отношения.

 

Бакалова страдала от разлъката с 25-годишния Валери, но пък си отдъхнала от ревнивата му майка, която никак не я харесвала, защото й отнемала от времето със сина й. На звездата от „Борат2“ й писнало да дели гаджето си със свекървата и двамата взели решение да сложат край на отношенията си.

 

След раздялата обаче Мария изпаднала в дупка и започнала да се тъпче предимно с вредни храни, не искала да излиза да се разхожда и съответно не изразходвала никаква енергия, което довело до натрупването на наднормено тегло. Въпреки това, тя не искала и да чуе за фитнес или диети.

 

„Вземи мерки, преди да е станало късно! Младо момиче си и не е хубаво да се запускаш така. Спри и да си бодеш лицето, защото започва да ти прилича на питка, рано ти е за ботокс и филъри“, съветват я фенове.

Източник: Уикенд