Докато преобладаваща част от тазгодишните участници в „Биг Брадър“ имат някакви критерии за интимните си половинки – едни си падат по руси, други по тъмнокоси, някои харесват слаби, други закръглени, а трети живи скелети, то свещеникът Марио няма никакви критерии. Казано с други думи, той изобщо не подбира с кого си ляга – жени, мъже, травестити…

 

В първите епизоди на Големия брат бръснарят се увърташе около Кристи, но в последните се насочи към Веселка, където нещата са напът да му се получат. 34-годишният свещеник, който не пропуска да натърти колко важна е религията, най-после се показа в истинската му светлина.

Той се заигра сериозно с тежкотоварната Веселка в джакузито, след което пък я награби и в леглото. На свой ред пък тя закачливо му се обясни, че няма опит с „големи играчки“ и сама обяви, че тежи близо 130 кг. Напук на всичко обаче, Веселка е достатъчно смела, че да съблазнява в риалити формат, и даже се опита да свали гащите на Марио, който видимо се радваше и се смееше като шут.

Повечето съквартиранти осъдиха поведението на свещеника, но той им отвърна, че и в живота е такъв.

 

Запознати издават, че пеещият бръснар има богат сексуален опит и с мъже, както и с травестити. „Той не подбира, особено като си пийне. Само да има два крака и да ходи, нищо друго не го интересува. Ако му се отдаде възможност, ще прави секс с Веселка в Къщата“, издават близки до възпитаника на Семинарията.

Във визитката си той се оплака, че все попада на лесб*йки и заяви: „Писна ми от тези лесб*йки, джендъри и пендъри“.

 

Какво точно трябва да значи това, не е ясно, защото видеа в социалните мрежи показват, че Марио е бил чест посетител в известен сред ЛБГТ общността столичен бар.

Появи се видеодоказателство от една от лудешките гей вечеринки, на които Марио присъства и очевидно много се забавлява. Камера е запечатала възпитаника на Софийската семинария Марио да танцува страстно и дори да се целува с небезизвестната столична драг кралица Никол Бърборини в столичен гей бар.

 

Приближени до Марио издават, че това не е единичен случай, и той често кръстосва левия и десния тротоар, както и междинните. Няколко месеца например участникът в „Биг Брадър“ имал еднополова връзка с доста по-възрастен от него бизнесмен и дори живял в апартамента му в центъра на София.

Източник: Уикенд