Честита да е Мариана Векилска, която наскоро чукна 48 години. Тържеството бе в много тесен кръг, като водещата отпразнува празника си само с двете си деца и вкусна трапеза. Имаше и торта, разбира се, от която обаче тя изяла само едно скромно парче за адета, защото е решила да се вталява.

И с право, защото Векилска посрещна рождения си ден в има-няма троен размер. Като се сетим, че навремето е била и манекенка, а после дълги години винаги е излизала стройна на екран, разбираме напълно защо ще се подлага на гладуване.

"Тя е в нещо като сатурнова дупка, няма мъж от доста време, не се харесва, разбираме я. В един момент с годините тялото на жената започва да се променя и са нужни много усилия, за да се вкараш във форма, ако не ти е генетично заложено като при една Гала например. С мъжете положението е същото, така че галеници на съдбата в това отношение няма - те пък растат на кореми", смеят се близки до Векилска хора.

Други обаче не я жалят и мърморят, че така й се пада затова, че заряза мъжа, който я обичаше повече от себе си и му разби сърцето. Естествено, че става дума за бившият й Симеон Колев, който години след нея признаваше, че е бил на ръба на постоянен срив.

Е, днес той вече си има нова половинка и не крие, че е обичан и щастлив. Дано и Мариана Векилска намери половинката си.

Източник: Crimesbg.com