Половинката на Веселин Плачков - Мариана Попова, изригна в мрежата и това не й се случва за сефте. Всички знаем, че певицата има избухлив нрав като го показа най-добре още по времето на Вип Брадър, когато откровено псуваше Черната Златка и реално се принизи до нивото на тези, които най-често критикува...

Днес обаче възмущението й е насочено към министерството на образованието, което, по думите й, съсипвало и изтощавало дъщеря й. Мария-Магдалена, която е първото й дете от Ханес Перфлер, е в осми клас, а Попова твърди, че се връща от школото направо съсипана - особено сега, в жегите.

"Искам да попитам министерството на образованието - кой идиот измисли, че децата могат да имат по 8, че и по 9 часа учебни в някои дни от седмицата?! Искам да знам кому е нужно да учат до края на юни, когато материалът вече е взет и защо млада учителка по математика им казва, че нещата, които им преподава сега, тя ги е учила чак в университета?! А и 12 клас?! Защо ви е този 12 клас?! Ние като сме учили до 11-ти, да не сме по-прости?", гневи се Попова.

И заявява, че затова учениците имат слаби успехи, защото самото министерство, което диктува учебната програма, не прави нищо, за да ги привлече, а само отвращава - и деца, и родители, и учители.

Източник: Crimesbg.com