За първи път от толкова години Мариана Попова и половинката й се решиха да споделят публично за най-голямата драма в живота си досега - загубата на своето дете. Певицата през сълзи ще сподели в ефира на "Търси се" през какво са преминали двамата с Веселин Плачков, но са успели да се изправят и да продължат заедно.

Оказа се, че Попова е имала предишна бременност, преди на бял свят да дойде дъщеричката им Кати. С Плачков греели от щастие и нямали търпение да станах родители на общото си детенце, когато Мариана внезапно пометнала. Този удар ги разбил.

Певицата разказа, че и бременността с аборта, и тази с Кати, са били много тежки. За щастие обаче втората е сполучлива и семейството се сдобива с прекрасно слънчево момиченце.

"Но бременностите ми бяха ад - постоянно ми беше зле, гадеше ми се, повръщах. След раждането на Кати взехме решение да се преместим да живеем в Плевен, където е далеч по-спокойно, по-тихо и ако щеш по-чисто от столицата. Радвам се, че го направихме", казва Мариана.

Тя не планира нова бременност - едно заради възрастта си и друго, че и тя, както и Веселин имат по едно дете от предишните си връзки.