Актьорът сервира новината постфактум

Актьорът Мариан Бачев успя да остави всички без думи с това, което показа в мрежата.

Става въпрос за един от най-съкровените моменти в живота му.

Оказва се, че Мариан Бачев най-накрая се е престрашил да мине под венчило. Той вече е официално женен за половинката си Милена Видер. Снимката, която показа в профила си в социалната мрежа Фейсбук, предизвика вълна от коментари и благопожелания.

Мариан Бачев остави всички без думи (ФОТО)

Припомняме, че още преди месец Мариан Бачев информира, че се готви за лятна сватба. Единственото, което издаде тогава е, че тържеството ще бъде край морето. Актьорът обаче отказа да уточни датата и мястото на сватбата.

Е, ето, че сега ни информира, че сватбата все пак се е състояла, а кога и къде, тези два въпроса продължават да бъдат обгърнати в мистерия.

Мариан Бачев публикува снимка, на която се виждат сватбените халки на ръцете им. Върху снимката той отбеляза, че няма само Джей Ло и Бен Афлек да се женят. Веднага след това той побърза да уточни, че вече са семейство Бачеви и пред закона, честитейки си щастливото събитие.

Разбира се под поста веднага заваляха коментарите. Преобладаващата част от тях им пожелават дълъг и щастлив семеен живот, изпълнен с много любов.

Източник:  blitz.bg