Актьорът сервира новината постфактум

Актьорът Мариан Бачев успя да остави всички без думи с това, което показа в мрежата.

Става въпрос за един от най-съкровените моменти в живота му.

Оказва се, че Мариан Бачев най-накрая се е престрашил да мине под венчило. Той вече е официално женен за половинката си Милена Видер. Снимката, която показа в профила си в социалната мрежа Фейсбук, предизвика вълна от коментари и благопожелания.

Припомняме, че още преди месец Мариан Бачев информира, че се готви за лятна сватба. Единственото, което издаде тогава е, че тържеството ще бъде край морето. Актьорът обаче отказа да уточни датата и мястото на сватбата.

Е, ето, че сега ни информира, че сватбата все пак се е състояла, а кога и къде, тези два въпроса продължават да бъдат обгърнати в мистерия.

Мариан Бачев публикува снимка, на която се виждат сватбените халки на ръцете им. Върху снимката той отбеляза, че няма само Джей Ло и Бен Афлек да се женят. Веднага след това той побърза да уточни, че вече са семейство Бачеви и пред закона, честитейки си щастливото събитие.

Разбира се под поста веднага заваляха коментарите. Преобладаващата част от тях им пожелават дълъг и щастлив семеен живот, изпълнен с много любов.

Източник:  blitz.bg