Ролята, която направи известна австралийската актриса Марго Роби, бе във „Вълкът от Уолстрийт“. Във филма тя играе съпруга на нюйоркския борсов брокер Джордан Белфорт – Наоми Лапалия. Режисьорът Мартин Скорсезе бил взискателен към интимните сцени между Лео Ди Каприо и Марко Роби, като държал непристойните кадри да бъдат твърде натуралистични.

Актрисата била без опит в това отношение, но се постарала да изпълни режисьорските изисквания. Въпреки че в сцените Марго Роби изглежда убедително, към днешна дата тя признава, че тогава била много притеснена. Наложило се дори да изпие няколко чаши с текила, за да се отпусне в интимните сцени с Леонардо.

Марго Роби още настръхва от спомена с интимните сцени с Ди Каприо

„И досега настръхвам от неудобство при спомена за тези сцени. Изпих няколко чаши с текила, защото бях много, много напрегната“ – признава австралийката. Алкохолът явно си е свършил работата, защото горещите сцени с Ди Каприо изглеждат доста реалистични. Интимните кадри се обсъждат и до днес и може да се каже, че благодарение на тях Марго Роби стана звезда от световен план, като не трябва да се забравя и участието й в „Имало едно време в Холивуд“. Паметливите зрители добри си спомнят, че мръсните игрички между двамата съпрузи във "Вълкът от Уолстрийт" се развива в детската стая на малката им дъщеря.

Източник: „Уикенд“