Мара Отварачката получава един милион, ако Християн Гущеров поиска развод

Мара Отварачката осигури живота си със сватбата с Християн Гущеров.

Запознати обаче издават, че Мара Отварачката ще е подсигурена до последния си дъх, ако спази условието да е вярна на възлюбения ди. Миньончето от поп фолка, е успяло да убеди Християн Гущеров да подпишат предбрачен договор съгласно, който тя ще прибере един милион евро, ако милионерският наследник го наруши.

В музикалните среди се шушука, че подписването на предбрачното споразумение е инициирано от майката на Мара Отварачката – Йорданка.

[caption id="attachment_435322" align="alignright" width="300"]Мара Отварачката получава един милион, ако Християн Гущеров поиска развод Мара Отварачката получава един милион, ако Християн Гущеров поиска развод[/caption]

Ако Християн Гущеров поиска развод, ще трябва да брои на певицата един милион евро. Освен това на Мара Отварачката се полага 1/3 от имотите, които семейството ще придобие след брака. Първоначално фамилията на Християн Гущеров не била съгласна с жестоките клаузи, които го заробват с Мара Отварачката до гроб. В крайна сметка обаче тя и майка й Йорданка успели да убедят сватовете, че е редно да бъде подписано такова споразумение.

Жестоките клаузи в полза на Мара Отварачката обаче не спират до тук. В договора е отбелязано, че ако тя му роди дете, то Гущеров младши е задължен да му открие влог в българска банка, в който да бъде депозирана скромната сума от един милион лева. По този начин детето ще бъде осигурено при навършването на пълнолетие, пише „Уикенд”. Мара Отварачката ще може да се възползва от всички тези клаузи в договора, ако изпълни едно условие – да бъде вярна на Християн Гущеров.

Запознати издават, че спазването на това условие няма да е особено лесно за певицата освен, ако не си даде сметка, че наистина си заслужава. Ако Мара Отварачката си позволи да изневери на милионерския наследник, тя няма да получи нито лев от развода си с него. По този начин високата 152 см. певица и тежащият толкоз милионер са закотвили живота си един за друг, коментират приближени до новото семейство, пише pik.bg.