Андреа се държи неадекватно от години, а сега вече е ударила тавана, но продължава да "напъва нагоре". Бившата на Кубрат Пулев явно още не може да го превъзмогне, а и няма никакво турско гадже, разбира се, така че й остава едно - да се прави на изкусителка в мрежата и да си "плакне" душата с лайкчета.

То хубаво, но тези работи, които върши, не са на хубаво. Най-малкото, защото и в чужбина я гледат като алтава, или както казваме по нашенски - като Мара Фурламата...

Мара Фурламата!! Андреа неадекватна край басейн в чужбина, хората я гледат като умопобъркана! (СНИМКИ)

Тези дни певицата качи видео, на което е очевидно на почивка зад граница и се намира на общ басейн. Хората наоколо я гледат като умопобъркана, защото освен, че се чекне като гърчещ се червей, тя е надигнала чаша червено вино посред жега и... влиза директно в басейна с обувките си на висок ток.

Мдаа, работата не е на добре, но тя смята, че нищо й няма. "Какво му е на банския?! Мисля, че банския си е много таман", кудкудяка чалгарката и не вдява, че никой не говори за банския й, а за високите обувки, които в басейн работа нямат.

"И как да има мъж при това, което показва?! Кой ще е тоя луд, който ще я поиска за гадже, какво остава за съпруга?! Преди й се хилехме, ама вече си е за съжаление", коментират потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com