Преди дни, преди по-малко от седмица даже, Мария оповести публично, че е подала молба за финализиране на брака й с Мирослав Соколов. По думите й, тази агония трябвало да приключи и всеки да поеме по пътя си.

Е, тя пое към студиото на "Като две капки вода", но се оказа, че и Миро Дзвера е поел нататък. Да, това не е поредната лъжа, защото лично екипът на "Капките" се зарече в това. А и очите им не лъжат - Миро бил постоянно до Мара - и на репетициите, и на лайфовете. Сакън да не я открадне някой, или тя да не пристане на друг...

Всичко това щеше да е муцка, ако преди дни Мария не "би тъпана", съобщавайки, че има мъж до себе си - любвеобилен, който я обича, разбира и я подкрепя. Думи, които никак, ама никак не се връзват с досегашните й разкази за Миро, който я заставил да зареже пеенето, държал се грубо и дори си позволявал да я обижда и шамари.

Все повече са хората, които, след тези абсурдни разминавания в поведението и приказките на Мария, са убедени, че певицата е тотално неадекватна. "Вече се чудя да не би да е залитнала и тя по някакви дроги, халюциногенни гъби ли яде, какво ли?! Но това нормален човек няма да го прави", категорични са потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com