Ей това е! Велико! Нечувано! Вселенска любов!... Говорим за обичта между Мария Игнатова и скъпоценния й Нойзи, разбира се. Който е толкова скъпоценен, че й излиза през носа.

Откакто са се оженили, Ивайло Цветков се натресе в бащината й къща, където го раздава бей. Нито готви, нито шета, нищо - и това самият той си го призна в "Черешката на тортата" преди време. Не стига, че Мария го издържа, ами и прави всичко у дома. А сега, за капак, й се натресе й проблемът с пиянството (не, не "пиянството на един народ", а на Нойзи).

Цяла България вече разбра, че снощи въпросният се е накъркал като мотика и е решил да се прави на шофьор. Е, спряха го, дадоха му да духа и честито - 2,12 промила. Молодец!...

Нойзи бе арестуван, книжката и колата му бяха отнети, а срещу него е образувано следствие. Гаранцията му обаче, за да не кюта в ареста, е 15 000 лева. 15 бончета, които, познайте кой плати?! Бравооо, отличен - Мария Игнатова, разбира се.

Близки и познати на блондинката са й бесни, че не вижда по-далеч от носа си и продължава не само да търпи, но и да славослови алкохолика си мъж. "Какво й направи този, тя ли изкуфя, но тая работа е ужас", коментират източници.

Източник: Crimesbg.com